Verhelpt uw verhuisstress

M-Express werd in 1966 opgericht door Jozef Maertens onder de naam ‘Maertens Transport’. Roel Maertens, huidig medezaakvoerder, is reeds de derde generatie die de zaak runt. Samen met z’n vader Jan Maertens bouwen ze verder aan de uitgebreide logistieke dienstverlening van M-Express.
Deze logistieke dienstverlening bestaat uit het leveren van stukgoederen (nationaal) en een all-in verhuisservice (nationaal & internationaal). M-Express focust zich hierbij op het verwezenlijken van een gepersonaliseerde service, aangepast aan de noden en behoeftes van de klant. Ons personeel stelt zich flexibel op en zoekt telkens naar een oplossing op maat.

Op die manier ontlast M-Express de klant van onaangename logistieke taken wat een administratieve vereenvoudiging met zich meebrengt. We staan 24u/24u voor u klaar en dragen het persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel.
Terug
Lees meer...

Liftservice

Voor verhuizingen met betrekking tot grote hoogtes is een lift met bediening noodzakelijk. M-Express kan u ook hiermee van dienst zijn. We voorzien een ervaren operator voor de lift en kunnen uw meubels tot 30 m (9 verdiepingen) hoog leveren.
Onze liftservice is niet verbonden met de verhuisdienst. Het apart huren van de liftservice is mogelijk.
1718