Verhelpt uw verhuisstress

M-Express werd in 1966 opgericht door Jozef Maertens onder de naam ‘Maertens Transport’. Roel Maertens, huidig medezaakvoerder, is reeds de derde generatie die de zaak runt. Samen met z’n vader Jan Maertens bouwen ze verder aan de uitgebreide logistieke dienstverlening van M-Express.
Deze logistieke dienstverlening bestaat uit het leveren van stukgoederen (nationaal) en een all-in verhuisservice (nationaal & internationaal). M-Express focust zich hierbij op het verwezenlijken van een gepersonaliseerde service, aangepast aan de noden en behoeftes van de klant. Ons personeel stelt zich flexibel op en zoekt telkens naar een oplossing op maat.

Op die manier ontlast M-Express de klant van onaangename logistieke taken wat een administratieve vereenvoudiging met zich meebrengt. We staan 24u/24u voor u klaar en dragen het persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel.
Terug
Lees meer...

Meubelbewaring

Tijdelijke of langdurige meubelopslag behoort ook tot de dienstverlening van M-Express. We verhuren opslagruimtes voor diverse meubels. Hiervoor werd recent extra opslagruimte voorzien van zo’n 540 m³.
Bovendien worden alle goederen in duurzame houten containers van 10 m³ bewaard zodat uw goederen uitermate goed beschermd worden. Deze containers bieden niet enkel extra bescherming. Ze brengen ook een hoog comfort en gemak inzake transport met zich mee.
  • geklimatiseerde en geventileerde ruimtes
  • ruimtes zijn voldoende geïsoleerd
  • voor korte of lange termijn
  • beschikbaar voor bedrijven en voor particulieren
141516