Verhelpt uw verhuisstress

M-Express werd in 1966 opgericht door Jozef Maertens onder de naam ‘Maertens Transport’. Roel Maertens, huidig medezaakvoerder, is reeds de derde generatie die de zaak runt. Samen met z’n vader Jan Maertens bouwen ze verder aan de uitgebreide logistieke dienstverlening van M-Express.
Deze logistieke dienstverlening bestaat uit het leveren van stukgoederen (nationaal) en een all-in verhuisservice (nationaal & internationaal). M-Express focust zich hierbij op het verwezenlijken van een gepersonaliseerde service, aangepast aan de noden en behoeftes van de klant. Ons personeel stelt zich flexibel op en zoekt telkens naar een oplossing op maat.

Op die manier ontlast M-Express de klant van onaangename logistieke taken wat een administratieve vereenvoudiging met zich meebrengt. We staan 24u/24u voor u klaar en dragen het persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel.
Terug
Lees meer...

Transport

Werken met M-Express kan u veel kosten en moeite sparen. Logistiek via grote transportdiensten brengt voor KMO’s algauw een hoop administratie met zich mee. M-Express werkt daarentegen een gepersonaliseerde en vereenvoudigde transportoplossing voor u uit.
Dankzij jarenlange ervaring kan M-Express reeds een hoop betrouwbare referenties voorleggen. Zo is M-Express reeds meer dan 20 jaar de vaste transportdienst van drukkerij Strobbe. M-Express draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het uitleveren van de bestellingen. Wij zorgen ervoor dat alle leveringen gesorteerd worden en op tijd bij de klanten aankomen.
  • Kostenbesparend
  • Eenvoudige en heldere dienstverlening
  • Geen onnodige administratie
  • 24/24 u beschikbaar
  • Flexibel en persoonlijk contact met de klant