Verhelpt uw verhuisstress

M-Express werd in 1966 opgericht door Jozef Maertens onder de naam ‘Maertens Transport’. Roel Maertens, huidig medezaakvoerder, is reeds de derde generatie die de zaak runt. Samen met z’n vader Jan Maertens bouwen ze verder aan de uitgebreide logistieke dienstverlening van M-Express.
Deze logistieke dienstverlening bestaat uit het leveren van stukgoederen (nationaal) en een all-in verhuisservice (nationaal & internationaal). M-Express focust zich hierbij op het verwezenlijken van een gepersonaliseerde service, aangepast aan de noden en behoeftes van de klant. Ons personeel stelt zich flexibel op en zoekt telkens naar een oplossing op maat.

Op die manier ontlast M-Express de klant van onaangename logistieke taken wat een administratieve vereenvoudiging met zich meebrengt. We staan 24u/24u voor u klaar en dragen het persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel.
Terug
Lees meer...

Verhuizingen

M-Express begeleidt uw verhuis van kop tot teen. Wij voorzien niet enkel het transport van de éne woning naar de andere maar regelen ook het nodige in/uitpakken en de montage/demontage van kasten, tafels, lichtarmaturen, ... We garanderen een all-in service en laten geen detail onafgewerkt.

 

Met een verhuis van M-Express slaapt u op beide oren!

M-Express biedt deze verhuisdiensten nationaal en internationaal aan. Zelfs overzeese verhuizingen zijn mogelijk. Ook het verplaatsen van uitzonderlijk grote meubels vormt voor ons geen probleem.

Wij maken graag een offerte op maat voor uw verhuiswerken.
  • Al onze verhuizingen zijn standaard verzekerd voor alle mogelijke risico’s.
  • Verhuisdozen worden, indien gewenst, door ons voorzien.
  • Onze vrachtwagens hebben een capaciteit van 56 m3. Een gemiddeld gezin heeft zo’n 30 m3 inboedel.
  • Speciale ‘slede’ voor het verhuizen van vleugelpiano’s.
  • Prijs per uurtarief.
201918